Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- 2011
- Exploding some "management myths"
- m.o.o.d
- what a day
- cumpleanos ^^
- Housemates
- Profesional day
- recharge ourselves
- Kita kan orang melayu
- mood saya




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

pre-examination
Tuesday, January 11, 2011; 5:02 AM

Bismillah...



Hello! ^^ lama sudah aku tak update blog ni. Semuanya gara-gara nak exam. Puas la aku tahan diri aku tak nak post entry. Tapi2, apa dah jadi ni? :p Bagi chance la. huhu. Sebenarnya, aku dah plan awal-awal. Exam start 15/1. Masuk 11/1, semua subjek mesti dah habis baca. Berjaya tak? Agak2? haha! Jawapan dia berjaya sikit la. Sebab subjek pharmacology dengan microbiology ada lagi sikit tak baca. Biasa la. Kadang-kadang, ada hari tu, kita baca-baca pun tak masuk. Baca baca and baca, tak masuk gak. Tu maksudnya kita kena berhenti baca. haha. Jadi, plan asal tu kena ubah sikit la. Ok2, hari ni kena habis kan juga!! Then ada la baki 4 hari lagi. Nak buat apa ye? Enjoy! ^^ haha. Mengade je nak enjoy. Ketuk kepala kang. Enjoy sikit2 xpe. ngeh3.




Jap2, sebelum aku merepek dengan panjang lebar lagi (excited nak update!), aku nak minta maaf atas post aku yang sebelum ni. About orang yang cakap belakang pasal aku tu. It's ok. After all, kau pun manusia gak. Aku pun manusia. Dan manusia tu tak lari daripada melakukan kesalahan. Aku pun pernah buat salah. So, i'm ok with it. Malas la nak marah2. Not my type la. lol.




Apa aku nak cakap tadi eh? hmm. Haa, dah ingat. Aku ada masalah yang merunsingkan sekarang ni. Benda ni dah lama berlaku. Dah sebulan lebih. Tapi xde penawar lagi setakat ni. Entahlah. Masuk winter ni, cycle tidur aku dah berlari2. Masuk pukul 6 - 7 malam (lepas isyak), tiba-tiba je mengantuk. Semua sistem dalam badan semua off. o_O Then, agak2 dah pukul 11 - 12 malam, macam ada tekan button switch on. Heh! wth. Bangun tengok orang lain nak tidur dah. Aigoo. Runsing2. Masalah sekarang, pagi esoknya, pukul 8 pagi boleh tahan lagi, masuk pkul 9 pagi, mata mengade nak tidur lagi. Exam start pukul 10. Kalau berterusan macam ni, jawabnya tidur dalam dewan exam la. +_+ Masalah2. (sambil geleng2 kepala) Ada lagi 4 hari kena betulkan cycle tidur cepat. Anyone have this disease before? Any treatment for me?




Semua orang sibuk duk tanya, cuti winter pergi mana?(haish, penat nak jawab kat sorang2) huuu. Mana ye? Entah la. Tengok je la nanti. Tapi, yang dah pasti, semua ahli rumah aku keluar dari mesir. Sorang pergi uk, sorang pergi jordan, sorang lagi keluar mesir gak. Macam biasa, tinggal la putera raja sorang2 kat rumah. huhu. Ada orang tanya, kenapa kau tak keluar mesir je? Nanti la. I plan something. But not now. Just wait and see, ok? :D




Tiba-tiba ada rasa macam nak tukar layout baru untuk blog ni. Sebab macam dah lama je pakai layout ni. Ada cadangan apa2 tak? hee~


p/s : take care~

2 Lovers??