Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- cumpleanos ^^
- Housemates
- Profesional day
- recharge ourselves
- Kita kan orang melayu
- mood saya
- Everything happen for a reason
- it's november!
- It's my turn to change
- Positive thinking :)




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

what a day
Wednesday, December 22, 2010; 10:08 PM

Bismillah...



Hye awak! Awak sihat? Eceh, cam tuju kat sorang je. huhu.
Tak lah, tuju kat semua la. Eh tak2, tuju kat sape yang baca je. ngeh3
Ok, motif sebenar entry kali ni, aku nak cite apa yang dah berlaku semalam. Banyak sangat perkara yang kelakar. So meh kita kongsi2. Sharing is caring right? hee ;)




From previous entry, sume org dah taw aku ada exam parasit. So malam tu agak bersungguh-sungguh gak la membaca serta menghafal sampai tak tidur kot. Tiba masa exam, doktor masuk. Dalam hatiku, ouch, dah tiba masanya. Tawakal je la (dup dup..) Suddenly, doctor cakap, "today we will learn about...bla..bla..bla..The exam will be next week". HAH! wth! haha. kelakar. ye sangat kelakar. Aku tergelak. Macam wa kena beb je. hahahahaha. Muka dak2 ni ada cam bengang pun ada gak. Doktor cakap, "it's ok. you can revise it again". hahaha. Gelak2!




Nasib baik kelas habis awal. Belum pukul 11am dah habis. Huh. Awal ni. Belum pukul 12 lagi. Sempat lagi kalau nak pergi buat visa. Sebab mak cik yang jaga tu selalunya kalau dah pukul 12 dia tak bagi buat dah. Aku terus bergegas bertolak meninggalkan kawan-kawanku yang lain. Dah naik metro (ktm version mesir), akhirnya aku sampai ke destinasi yang dituju. Sampai kat pejabat, tiba-tiba...
eh, kena beli setem 83 LE. Awat rasa lain macam je ni. Aku check wallet aku. Ada 64 LE je. OMG! Apekah semua ni? hahahaha. Kelakar! Sila gelak lagi :))) Nak buat cam ne kan. Dah nasib badan. Jadi aku ambil langkah bijak. Aku keluar pejabat. Tunggu je kat luar bangunan tu. Harap2 ada lagi orang melayu yang nak buat visa. Boleh la pinjam duit dia dulu. Tunggu punya tunggu punya tunggu punya tunggu punya tunggu. Boleh agak kan berapa lama aku tunggu. Jawapan dia tak nampak pun batang hidung melayu. haha. Orang arab sekeliling, buat aku panas gak la. Duk usha2 aku. Wey! Apa tengok2? Bajet aku orang asing je. Memang pun. Ok2, silap, i mean, aku manusia gak kan? Apa yang pelik sangat? Buat rilek dah la. +_+




Akhirnya, dah pukul 12. Dah tak de harapan. Dengan langkah yang agak berat, aku terpaksa juga la meninggalkan tempat tu. Lain kali je la kot. Dalam perjalanan balik, aku ternampak ada satu kereta mercedes ni. Hatiku berbisik, ni mesti antara orang kaya kat sini. Saat aku melintasi kereta tu, tiba2 tingkap terbuka. Awat ni? Nampak la seorang perempuan ni dan dia terus cakap, "ni hou". Cheh! hahaha. Tak cukup lagi ke benda kelakar yang aku tengok hari ni? hahahahaha. Layan je la. Satu hari banyak betul benda kelakar berlaku. haish.




Tapi hari ini....
Time aku balik dari universiti, ada sorang budak ni sengaja tolak kawan dia bagi terlanggar aku. Kecik je budak ni. Dalam darjah 5 kot. Haish. Panas tol. Ikut hati dah pukul je dak ni. Memang aku dah bagi pandangan tajam kat budak tu. Tangan hampir2 je naik. Tapi tiba-tiba aku teringat kata-kata ni, "antara orang yang kuat ialah orang yang mampu mengawal dirinya ketika marah". Sabar2. Syukur. Nasib baik kau budak.



Esok aku cuti. Sebab tu tiba-tiba terrajin update blog. hee. Esok gak result PMR. Haish. Aku lak risau. Ibu ngan ayah takde. Pergi Indonesia. Cam ne la result adikku zulaikha. Hope everything's alright. Amin~~





0 Lovers??