Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- Housemates
- Profesional day
- recharge ourselves
- Kita kan orang melayu
- mood saya
- Everything happen for a reason
- it's november!
- It's my turn to change
- Positive thinking :)
- Apology




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

cumpleanos ^^
Tuesday, December 21, 2010; 2:17 AM

Bismillah...


Hye2 monday! Tiba-tiba rasa macam tiap-tiap hari isnin lak update blog ni kan. huhu. Apa kata tukar nama blog ni kepada koleksi isnin. Apa macam? mesti ramai tak setuju kan? lol. Ok, atas permintaan ramai, nama blog yang sedia ada akan dikekalkan. haha. (syok sendiri) Uh, gaya macam rileks je. Macam happy je. Ahakx! Agak happy sedikit sebab tadi baru lepas exam pharmacology. Tapi esok still ada exam parasitology. Mata oo mata, tolong jangan mengantuk lagi. Hati oo hati, tolong la rajin sikit. Otak oo otak, tolong hafal banyak sikit. Anwar oo anwar, kenapa kau on9 lagi ni? haha. org rehat kejap la. -.-"




Hari ni habis dah satu buku belajar pharmacology part 1. Kira untuk semester ni, tamat dah. Seronok2! Lepas ni dah xde kelas. Hooreeey! Kelas pharma dah habis, kelas patho pun dah habis. Tinggal lagi dua subjek je lagi tak habis2. Cepat2 la habis. Boleh cuti lama sket sementara tunggu mid-year exam bulan 1. ^^



Hope apa yang dah berlaku tahun lepas tak berlaku lagi tahun ni. Please2. Please get a good result for this exam. Please get an excellent result this time. Please jangan hilang fokus. Semangat oo semangat, tolong jangan hilang. Sedih la bila belajar sungguh2, buat latihan, hafal semua, tapi bila time exam, result xseberapa. Some people may say, ok la tu result ni. But it's not like what i'm expected. I'm expected more. Uh, mengeluh ke ni? ish3. Tak baik mengeluh. Ada la tu sebab Tuhan tak bagi berjaya time tu. Mungkin Tuhan sekat kerjayaan kita hari ini untuk memberikan sesuatu yang lebih baik pada masa akan datang. Mungkin ada ganjaran yang kita bakal dapat di akhirat yang kita tak nampak sekarang. Tak semestinya Tuhan nak bagi sesuatu tu, kita mesti dapat time tu gak. Itulah antara nasihat we hari tu. Ok, insaf -.-" Thanks we!



Ok, sila insaf dan jangan main2 lagi. Masa semakin hampir. Banyak baca buku, jangan lupa baca Al-quran. hee. Araso! Mesti ada yang tertanya-tanya sape we. Cam pelik je nama dia. haha. Dulu nama dia shafiq. Tapi tahun lepas dia jadi ketua untuk satu program ni. So kitorg panggil dia pengetue. Pengetue pengetue pengetue, kalau sebut laju2, lama2 dia jadi we je. Mula2 tu orang cakap shafiq we. Tapi sekarang panggil we pun dah cukup. Sume paham. haha. sian we. Lepas ni balik Malaysia, daftar la nama baru kat i.c. ngeh3. Sebut pasal i.c., aku baru ingat, aku tak tukar lagi i.c baru. i.c lama pun cam dah kuning2. haha. Visa aku pun tak siap lagi. Kira sekarang ni aku adalah pendatang haram kat sini. aiyo. Esok lepas exam sila pergi buat visa!!Ini perintah!


Dah penat menulis, (i mean taip laa)..


Photobucket
Ini adalah ketua batch tahun 3. Ok, tibe3 aku pakai smart gile. Ini tak lain dan tak bukan coat JPA. haha. Siap ada doctor tanya, apa yang ada kat coat tu. Yeah, "malaysia, student and JPA". lol. Neway, baju biru yang aku pakai time ni adalah baju masa aku pergi interview JPA. Wah, banyak kenangan. Tie INTEC, uitm.


Photobucket
Lakin limaza? Leeh ya 3am? ^^


Photobucket
Nak gak terlibat tu. huhu. Ok, stokin baru beli 2 hari lepas. Masuk ni, dah berapa banyak ntah stokin aku belang2. Yeay, aku suke. haha. Beli sendiri ok, bukan birthday present. haha!


Photobucket
Time tengah baca pasal parasit, tiba2 terfikir nak bagi nama kat laptop. Yela, kalau xde nama, nanti nak panggil apa? Tak kan nak panggil woi2 je. Nanti kang, dia marah lak. Dia cakap, "ape woi2. xde nama ke nak panggil?". Pastu mesti aku jawab, "memang kau xde name pun! haha. " lol. So, aku dah decide nak letak nama laptop ni cumpleanos~~. Style kan? ngeh3. I like that word. Lepas2 ni, sila panggil nama sebenar dia ok?
p/s : when you try your best but you don't succeed.

0 Lovers??