Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- hati
- it's about to start..
- Pilihan.
- Alhamdulillah. Debaran berakhir.
- gelisah, result exam.
- I am sooo speechless
- konvo..
- time difference
- sankiyu ma dear
- Kisah isteri dan pakaiannya




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

over
Monday, April 21, 2014; 11:36 PM

Bismillah...


Bermula bulan februari 2011 hingga waktu ini, genaplah kurang lebih 3 tahun 2 bulan. Maybe, everything is over now. Segalanya telah pun tertulis. Thanks for everything. Maaf sebab tak mampu memberi sedikit pun manfaat kepada anda. 


Sambung makan fries dan buka buku. kbai

0 Lovers??



banyaknyee T.T
Wednesday, April 16, 2014; 3:31 AM
Bismillah...


Dah pukul 3:24 pagi. Dan aku masih tak boleh tidur. Lately sangat sangat sangat to the power of infinity busy yang teramat. Haaa. Nampak tak hyperbola di situ? Sama ada aku sengaja menyibukkan diri ataupun betul2 sibuk. Yang pasti, subjek surgery ni lain macam lah rasa. Rasa silibusnya macam banyak sangat je. T.T


Setiap hari, mengenangkan banyaknya tajuk yang tak baca lagi, rasa macam tak sanggup nak ke kelas esok untuk belajar benda baru. Akan bertambah2 la benda nak kena baca. Tapi kalau tak pergi pun, aku tetap kena baca. Aku juga yang rugi. T.T


Mungkin juga aku terkenangkan masa yang sangat hampir dengan final exam. Berbaki 3 bulan je nak belajar surgery. Then study leave which I need to cover all the surgery and internal medicine syllabus in 3 months and final exam. Argh! Tension aku. T.T


Malam ni aku cuba bersengkang mata, baca dan baca. Bertemankan kopi. Argh. Tension jugak. Banyaknyeee. T.T


Bukak blog, update ntah pape. kbai. 


1 Lovers??