Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- gelisah, result exam.
- I am sooo speechless
- konvo..
- time difference
- sankiyu ma dear
- Kisah isteri dan pakaiannya
- Relationship Advice
- Cemburu
- Cepat la balik..
- love story




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

Alhamdulillah. Debaran berakhir.
Wednesday, February 25, 2015; 12:22 AM

Bismillah...


Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah. 

Tiada kata yang mampu aku ungkapkan lagi melainkan kata-kata pujian pada Allah. Debaran menanti result final exam akhirnya berakhir. Mana tak berdebarnya, esok adalah hari graduasi, tapi kami dipaksa menunggu sehingga ke saat akhir. Apa akan terjadi kalau esok nak konvo, dah siap2 semua, tengok2 result tak lepas. Tak ke frust menonggeng. haaa. 


Bagi orang yang masa jawab exam tu rasa macam senang 'gile', tak perlu kot nak rasa risau. Ni perasaan orang yang macam jawab boleh dan tak boleh. Rasa macam lulus ke tak ni eh. Haaaaa. Maka tunggu punya tunggu punya tunggu, hari ni, 24/2/2015, akhirnya result keluar. 


Just check through internet je. Tak perlu nak pergi ke universiti. Duduk sorang2 kat rumah, check pun sorang2. So kurang la sikit feeling dia. Lepas dah check, alhamdulillah. Aku lulus. Alhamdulillah. Terus aku call ibu ayah. 


Sebenarnya, masa dapat tahu result nak keluar tu, aku ada cuba hubungi Fara. Nak check sama-sama. Yeah, the important event and important thing in my life, I prefer to be with important person. :') Tapi apakan daya, memang kami tengah berbual dalam telefon pun sebenarnya, tapi tiba-tiba abang polis jeles. Terpaksa la mematikan telefon. Argh! Spoil la abg polis. 


But still, you are the first person to know this after my family. Sebab Fara pernah pesan dulu, kalau dapat result tu, call la ibu dulu. Bagitahu family dulu, baru bagitahu Fara. Memang itulah yang berlaku. Alhamdulillah. Aku berjumpa dengan seseorang yang boleh menghormati keluargaku. Semoga aku juga begitu terhadap keluargamu. 


Okay, nampak tak dah melencong tu. Nak cerita sebenarnya result dah keluar. Okay tu je. Esok nak konvo. So....boleh la siap2 tidur dulu ye. 


Terima kasih buat yang tak pernah berhenti mendoakan kejayaanku. Terutama keluarga, yang tersayang Fara, kawan2 yang sering memberikan sokongan dan semua sekali. Semoga Allah merahmati kalian. Ameen. 



0 Lovers??