Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- Profesional day
- recharge ourselves
- Kita kan orang melayu
- mood saya
- Everything happen for a reason
- it's november!
- It's my turn to change
- Positive thinking :)
- Apology
- Set your goal




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

Housemates
Tuesday, December 14, 2010; 2:19 AM

Bismillah...


Hey! It's monday again ^^ Macam biasa, kena pakai baju formal. Tapi, dah 2 hari matahari seakan malu untuk memperlihatkan dirinya. Angin pula seakan mengambil kesempatan bertiupan sekuat hati. Akibatnya, semua orang berada dalam kesejukan di samping debu-debu yang berterbangan. haha. Tidak lagi kelihatan orang yang duduk di taman. Banyak kedai dah tutup tingkap untuk menghalang habuk daripada memasuki kedai. Yang kelihatan hanya pintu masuk utama sahaja. Tangga halaman rumah yang baru disapu juga sudah dipenuhi habuk dan pasir-pasir. Namun, misi untuk memakai baju kemeja tetap diteruskan. lol. Disebabkan dah rancang nak pakai baju berlapis-lapis, jadi baju kemeja tu sekadar nampak "koler" sudah. ngeh3. Okay la tu. :p



Photobucket
Bergambar kenangan dengan bakal-bakal exco ^^ badan nampak cam berisi. Ya, memang berisi. Berisi dengan baju berlapis2. Rasa cam nak tercekik je pakai tie kat dalam tu. +_+
atan, haziq kur, me.


Photobucket

Paul smith (zul), chip (ridzuan), me (again).
I'm not sure what's wrong. Somehow, there's lighting beside me. haha. Takpela, orang cakap muka bercahaya. heee

Ok, dua tu je gambar untuk minggu ni. Next week, orang lain pulak ye ;)




****************************
Finally, aku menjejakkan diriku ke alam umur puluhan. Selamat tinggal umur belasan tahun! :'( Tak dapat la nak bangga-bangga lepas ni. Sebelum ni, aku mesti cakap, aku remaja belasan tahun lagi. Dan memang tiap-tiap tahun aku akan bangga jadi antara yang termuda. haha. Apeke, tu pun nak bangga. Biarlah! Jadi, tahun ini sepatutnya antara birthday yang special. Because, this is the turning point. Umur duapuluhan. haish. Macam tak berapa nak sedap. Tapi kalau orang dengan puluhan tu, mesti orang dah tak anggap kita budak sekolah lagi. Kalau nak potong rambut pun harga dah naik. Tak boleh nak kelentong lagi. hik2.





>Sekarang, aku sudah menjadi remaja purba. Sama dengan kawan-kawanku yang lain. Hey friends, kita dah sebaya la. ^^ Ouch! ada lagi yang tak tahu bila birthday aku. Meh sini nak bisik. 11/12/10. :) Style tak? Style kan? huhu. 11/12/11, 11/12/12. and so on...Bangganya lahir dalam tarikh yang cantik. Sila jeles ok! ;) Okay2, bagi sesiapa yang agak2 belum wish, Peluang masih terbuka. Segala ucapan masih diterima walaupun ada tambahan "belated". haha. wtv~~ Tapi2, nak hadiah!! Takde sape ke nak bagi hadiah birthday kasut nike size 7 warna merah? haha. Ngade je. Ye, memang saje sebut kuat2. Sebab, kadang-kadang, orang tertanya-tanya. Orang nak belikan hadiah tapi tak tahu nak beli apa. Atas alasan, "aku tak biasa la belikan hadiah untuk orang ni. Kalau bagi benda ni ok ke?". Haa, pernah dengar kan orang cakap cam tu? So, let me make it easier. Cakap terus apa yang nak. Kan senang. haha! Walaupun dah 20, nak gak hadiah. Please2. LOL.





>Dah la, penat dah nak merepek-repek-repek-kerepek. :p Thanks to housemateS yang plan makan aiskrim kek cokelat. Susah-susah je. ngeh3. Owh ye, thanks gak kepada semua yang wish~~~ Yang tak wish pun, aku taw korang ingat and doakan aku dalam diam. :p Eley, saje la tu tak nak wish. Takut aku minta hadiah nanti kan? haha. Tektik lama! huhu. Takdelah, saje je tu. Masa birthday pun, ada kelas start pukul 7 pagi. Balik petang terus siap main bola. Pastu penat tido. Ah, tak boleh ke cuti je? -.-"





>p/s : Exam semakin dekat. Tolong ingatkan saya supaya tak terleka. Would you be there when I need you? ^^

3 Lovers??