Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- Exploding some "management myths"
- m.o.o.d
- what a day
- cumpleanos ^^
- Housemates
- Profesional day
- recharge ourselves
- Kita kan orang melayu
- mood saya
- Everything happen for a reason




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

2011
Saturday, January 1, 2011; 3:55 AM

Bismillah...


First of all, aku nak ucapkan selamat tinggal tahun 2010!
PhotobucketMemang banyak kenangan dalam tahun 2010 ni. Macam-macam dah berlaku. Kalau tengok kat list blog ni pun, tiap-tiap bulan aku post entry kan? So kalau nak tahu apa yang terjadi, rajin-rajin la buka entry yang lepas2. (eceh, sempat lagi tu promote ^^)




So, WELCOME 2011! haha. Tiba-tiba saja aku rasa macam excited juga! Yala, aku tengok status orang di FB, entry di blog, semuanya pasal tahun baru saja. Jadi aku rasa aku pun mahu buat entry pasal tahun 2011 juga bha. Macam mana ya aku nak mulakan? ngeh3. Sebenarnya, aku sudah lama tunggu tahun baru ini. Sebab masuk tahun baru ni, aku sudah rancang macam-macam. Aku sudah belajar banyak benda daripada tahun-tahun yang lepas. Ya, aku akan pastikan aku tidak melakukan kesalahan yang sama. Insya-Allah. Tapi sebenarnya, aku sedih juga bha. Sebab aku terpaksa meninggalkan bulan 12. Wooo!
PhotobucketAku suka bulan 12 ni. Kalau dah masuk tahun baru, maksudnya aku kena tunggu lagi 11 bulan untuk jumpa sama bulan 12 ni. Berjanggut nanti aku tunggu lama-lama.




Owh, lagi satu. Aku dapat tahu ada orang cakap pasal aku belakang-belakang lagi. Uh, hatiku memang panas. Sedap juga ya kutuk orang belakang-belakang. Dia ingat aku tak tahu ke apa? Aku memang pantang la orang buat aku macam ni. Tak puas hati, meh sini datang jumpa aku. Tak perlu mahu sorok-sorok sama cakap belakang lagi. Aku tak suka.
Photobucket Bila aku dapat tahu, memang aku akan benci sama kau. Tapi kau tak tahu yang aku sudah tahu. Aku akan diam saja. Aku nak kau sedar sendiri apa yang kau buat. Lepas tu aku nak kau minta maaf kat aku. Senang saja.




Aku pelik bila ada orang tanya aku, kenapa bila masuk tahun baru, semua orang mahu ada azam baru. Memang la. Aku jawab, kalau kau tak ada azam baru dan semangat baru tatkala orang lain semua bersemangat baru, maka kau rugi la. Kau akan jauh ketinggalan beribu langkah daripada orang lain. Soalan dia lagi, kenapa mesti nak tunggu masuk tahun baru, baru nak ada azam baru. Haish. Aku sudah lama pesan. Semangat baru ni, kena selalu perbaharui. Sapa cakap kena tunggu tahun baru? Dia saja yang pandai-pandai kata begitu. Cumanya, bila masuk tahun baru ni, kita ambil kesempatan ni untuk jadikan alasan untuk ada azam baru. Mudah saja. Aku bosan sudah dengar orang cakap, "azam tahun lepas pun tak tercapai lagi". Mengapa jadi begini? Sebabnya azam yang dibuat itu untuk setahun. Setahun sekali sahaja. Tidak ada lagi pembaharuan selepas itu. Tidak boleh begitu bha. Nanti kita akan lupa apa azam kita. Jom kita buat azam baru tiap-tiap bulan. Nanti kita tak dengar la orang cakap azam tahun lepas tak tercapai lagi. Apa-apa pun, semuanya dibuat secara berperingkat. Bukan terus naik saja.




Ok, cukup la kot update untuk kali ini. Mula-mula tadi dah bersemangat, tapi bila aku cerita saja pasal orang cakap belakang tadi tu, mood aku hilang sudah. Lagipun, kat sini pukul 4:30 pagi sudah. Tapi aku tak dapat tidur juga. Tak apalah, aku tunggu subuh dulu. Meh tengok2 gambar kawan-kawan aku. :)


Photobucket

Sein, pergi city star pun bawa buku microb. Ni buktinya. lol

Photobucket

Muhammad and acap. Kusyuk betul main i-phone. ish3

Photobucket

imran. Tak lama lagi kawen la buat ni. haha. pandai2 ja aku cakap.
p/s : exam makin dekat. Kawan-kawan tolong doakan aku ya.

5 Lovers??