Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- Kabut
- Mana hilangnya adab kita?
- N.E.G.E.R.I.S.E.M.B.I.L.A.N.
- Part time
- mengeluh
- our trip
- Sabar je la
- Masih di ARMA
- 2/2/2011, RABU
- 1/2/2011, SELASA




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

safely arrived :)
Sunday, March 13, 2011; 6:35 AM

Bismillah...


Hye2!
Wah, osah lamo x update blog. hik2. Tak nak cite la sebab ape. Yang penting, sekarang ni saya dah selamat sampai ke Mesir. Alhamdulillah. Ramai yang tanya, macam mana kat sana? Dah oke ke? Selamat tak?


Meh sini nak jawab. hihi. Keadaan kat sini ok je. Setakat ni aman je. Cume kalau jalan mana-mana tu, sentiasa la bersedia kot-kot jadi apa-apa kan? huhu. Tak banyak perubahan pun. Kami cuba cari sesuatu yang baru. Kalau nampak sesuatu yang pelik sikit je mesti cakap, "wah, ni lah hasil revolusi". haha. Kelaka. Kami semua punya la mengharap perangai orang-orang arab ni berubah. But, hey! Ingat senang ke nak ubah sikap manusia? Lagipun, it has nothing to do with the resignation of Mubar*k. haha. Kalau diorang dah perangai cam tu, tukar pemimpin pun, cam tu gak perangainya. Kan? apeke..


Haa, ada lagi. Stesen metro (ktm) yang dulunya nama stesen mubarak, sekarang dah tukar. Stesen syuhada'. Sampai macam tu sekali. Kalau naik la metro tu, dia sekadar gores je nama mubarak tu. Pastu tulis pakai marker. haha. Polis pun dah berkurangan. Polis yang patut jaga pintu keluar masuk kat universiti pun tak ada. Jadi, universiti cuma bukak 2 pintu je kat depan instead of 4 pintu. Orang pun bebas keluar masuk. Adohai. Yang bestnya, duit mesir jatuh. 1 usd = 5.90 LE. Dulu 1usd = 5.5 LE. Wink2**


So, kelas saya dah start semalam. Start dengan kelas microbiology. Semangat2! Sebab dah ketinggalan jauh ni. Silibus banyak lagi. Kelas budak arab dah start since minggu lepas. Transfer semangat please..


Sekarang ni musim sejuk lagi. Masa mula-mula sampai, ingatkan dah panas. Sejuk rupanya. Evem lebih sejuk daripada sebelum balik Malaysia. Haih. Dan semua orang cam tak de mood nak masak lagi. Yela, dah sebulan makan kat rumah. hihi. Setakat ni je la dulu. Jap lagi ada kelas lagi. Take care ok? I know you will read this one :p


p/s : try bukak ni http://www.lumosity.com/ . Somekind of brain exercise la. Menarik. Saje nak kongsi. Selamat mencuba ^^

5 Lovers??