Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- Cabaran dalam kehidupan
- end of exam
- a journey~
- Hujan emas di negeri orang..
- The Secret of Socrates
- Bowling
- 11/12/1990 (premature birth)
- winter
- The high road to reason
- kulli sanah wentu toiyibin




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

Majlis Graduasi
Monday, February 8, 2010; 12:05 AM

Bismillah...

Ketika aku sedang menaip entry kali ini, aku baru saja balik dari Majlis Graduasi. Best majlis ni. Macam2 yang telah dikongsikan bersama antara senior yang telah graduate dan junior2 yang masih lagi perlu untuk meneruskan perjuangan. Aku kagum dengan semangat gigih para senior yang tidak pernah mengalah. Akhirnya, setelah 6 tahun berjuang di bumi Mesir ini, alhamdulillah mereka berjaya menamatkan pengajian mereka. Inysa-Allah akan berangkat ke Malaysia untuk menjalankan tugas sebagai seorang doktor tidak lama lagi. Senior sentiasa mengingatkan supaya kita sebagai pelajar harus "study, study and study". Walaupun sudah masuk alam pekerjaan, kita masih lagi perlu belajar. Juga kita perlu membuktikan bahawa pelajar perubatan keluaran universiti Mesir juga mampu bersaing!!Huh, disebabkan aku agak penat malam ni, jadi apa kata kita tengok gambar dan video nak? Kalau baca je boring gak en ^.^



Photobucket


selamat datang ke majlis graduasi. Majlis start pada pukul 6:30, iaitu selepas maghrib.





Photobucket


Sebahagian daripada pemain kompang yang turut sama menjayakan majlis ini. Walaupun berlatih tak sampai sehari, hasilnya sangat memuaskan. ngeh2. Smart en baju batik? ^_^




Photobucket


Macam2 acara yang telah di atur untuk para senior. Seronok dapat berkongsi pengalaman dan pendapat dengan orang yang berpengalaman.




Photobucket



penyampaian sijil..



Photobucket


penyampaian sijil lagi...




Photobucket


Haa, cuba tengok muka akak ni..macam pernah tengok laa..agak2 muka macam siapa eh??ehem2...







Photobucket


Para graduasi sama2 menyanyikan lagu di atas pentas..



Photobucket


Segak dan cantik bertopi..bila la aku nak pakai topi tu..macam lama lagi jee..




Photobucket



Wah2!!seronok!!mesti hati rasa puas dah tamat pengajian selama 6 tahun setengah..eh, yang belakang tu apesal??haha






Photobucket


Lastly, sempat bergambar dengan senior2..Harap dapat menamatkan pengajian dengan jayanya seperti anda semua..Tahniah saya ucapkan buat semua graduasi..






Nah, terimalah video ni..seronok bila tengok orang lain bergembira..kita juga akan turut sama bergembira..






p/s : muka akak tadi tu, sekali tengok cam ada muka atiq en??huhu ^.^ Acap baru je pergi arma..dia tidur di ARMA sebab esok dia akan berangkat ke sinai..Maka dengan ini, secara rasminya saya mengumumkan bahawa saya akan duduk sorang di rumah ini!!yahooo!!!best ke tak eh?? huh...

4 Lovers??