Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- insomnia --> fever
- Give me something, I will keep it forever. ♥
- quick update
- Kutub Sittah
- Alone
- First thing first??
- Partially accomplish
- Feliz Cumpleanos Querido
- Officially 4th year medical student :)
- Unofficial 4th year medical student




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

daa~
Sunday, November 27, 2011; 11:18 PM

Bismillah...


Erm, tak tahu macam mana nak mula ni. Ada beberapa perkara. Ada berita baik, ada berita kurang baik. End up, pening! +_+


Firstly, saya baru lepas main hujan tadi. hihi. Mula-mula main bola, pastu hujan sikit-sikit. Pastu tiba-tiba hujan lebat. Terpaksa la bermandi hujan. heeee. Lagipun, kat sini dah lama sangat tak hujan. Setahun boleh kira berapa kali hujan.


Pagi tadi dah start kelas. Community medicine. Somehow, dilantik jadi co-leader untuk class. Terima je la. hik2. Tapi....Jadual untuk subjek ni agak berat sebenarnya. Tiap-tiap hari start kelas pukul 8 sampai pukul 3 petang. Siap tak tahu bila waktu nak solat zuhur pulak tu. Haih! Ni namanya kejutan budaya. Subjek forensic sebelum ni, kelas kejap je. Start lambat, habis awal. Kadang-kadang kelas 2 jam je. Then tiba-tiba subjek "commed" jadual pack. Uh, ni yang sedih sebenarnya. Lama-lama biasa la tu kot~ Tapi, nanti kena jumpa masyarakat arab, kena tanya soalan dan buat praktikal. Of coz kena cakap bahasa arab. -.-"


Kenapa banyak sangat "tapi" ni anwar? Jangan cari alasan, cari penyelesaian. -.-"


Next berita baik, esok cuti sebab ada pilihan raya kat mesir, terutama cairo. Harap-harap semua berjalan lancar la. Tak nak la ada kecoh-kecoh lagi lepas pilihan raya ni. Urusan saya nak buat visa pun dah terbantut. Please. Banyak lagi benda lain nk fikir ni. Just vote then live as usual. One good thing is, rate duit mesir dah jatuh sebab revolusi ni. Now 1 usd = 6.04 LE. Buat pertama kalinya sejak saya datang mesir ni, rate duit sampai angka 6. hihi. Mata duitan sungguh kamu ni anwar! ($.$)"


Pelik dengan pengurusan JPA. Sampai sekarang, ada student yang still tak dapat elaun untuk bulan 11. Agak-agak la kan. Nak beli buku, bayar sewa rumah, nak makan lagi. Come on JPA, dah nak masuk bulan 12 ni. It's not me, but my friends. Saya cuma menyatakan rasa kesal je. huhu.


At the moment, saya tak rasa saya tengah ok sekarang ni. Something is on my head. Definitely I didn't write everything here. Even if I write something, the way I see it is not the same with the way you understand. You may understand something completely defferent from what I want to say. hihi. Doa-doa lah semua ok. Take care all. Bye2 fb, bye2 twitter, bye2 blog. I'm too busy for you now. Don't miss me~

2 Lovers??