Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- Feliz Cumpleanos Querido
- Officially 4th year medical student :)
- Unofficial 4th year medical student
- Yaa-Taa!
-
-
- keliru
- Raya lagi..
- buat keje last minit..
- 1st time




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

Partially accomplish
Tuesday, October 25, 2011; 3:45 AM

Bismillah...


Fuh! What a hectic week. Sepanjang seminggu lebih, masa 24 jam dirasakan seolah tak cukup. Sebab banyak program dan program bertindih-tindih. Sampai satu tahap, saya terpaksa pilih nak pergi yang mana satu. Sedih. ='( Kadang-kadang tu, rasa tension sangat, rasa macam nak tidur je biar mana-mana pun tak pergi. Nak bangun je dari tidur tu, semua hari-hari tu dah berlalu. huhu.


Tapi dalam sibuk-sibuk pun, facebook still on. Tak ley nak buat apa la kan. Sebab sekarang ni style buat perbincangan dalam group facebook. Penyebaran maklumat pun banyak 'through' FB je. Pastu, dah alang2 terpaksa 'online', maka ter'online' la lama-lama. lol. Apa punya tur..


Dah, as usual, nak buh gambar je. And banyak gambar malas nak upload kat FB. Kat blog je. hik3.


**BBQ atas sutuh. Dah plan since ramadhan lagi. Then baru sekarang tercapai hajat. huhu. Special for Japik yang nak balik Malaysia serta birthday mereka yang berkenaaan. ^^



Photobucket

Balik kelas masing-masing buat tugas yang dibahagikan. Lopeh isyak baru nak start bakar ayam.

Photobucket

Nampak santai je kan. Tapi kalau tengok keadaan masa petang tu, banyak batu2 dan pasir2. Ni dah kira ok dah.

Photobucket

Orang yang diraikan pun turut serta memasak memandangkan dia antara chef terhebat dalam batch. huhu

Photobucket

Ni tak do kojo namo nyo. lol

Photobucket

See! Ayam2! :D

Photobucket

And nasi goreng yang tempah kat kat budak perempuan je. Maleh nak masak bai.

Photobucket

Birthday boy. Budak belakang tu tak tahu nape riang sangat. haha. Lawak je! :))

Photobucket

Japik the legend~~~

Photobucket

GEN08 | thanks for the memories :)


**Then blood donation. Seriously time ni doctor tu buat macam apa ntah. Mula-mula cucuk tangan kiri. Then darah terkeluar. Pastu keluarkan jarum cucuk balik masuk blood vessel. Pastu disebabkan darah lambat sangat mengalir, dia cabut jarum, cucuk tangan kanan pulak. Suka2 hati kau je nak cucuk tangan den ni haa. Aiyo +_+ Tak pernah dibuat orang derma darah kena cucuk dua2 tangan. Kemon la doc!



Photobucket

Budak ni la ajak p derma darah. huuuu.

Photobucket

Riang. Memang. Nak hiburkan hati tapi sebenarnya tengah tahan. hihi

Photobucket

Bosan. Lambat sangat pack darah nak penuh. Orang sebelah dah penuh kot! :'(

Photobucket

Dua-dua tangan rasa lemah time ni. Dah la ada kelas jap lagi. Nasib baik dapat air oren ngan 'key'

Photobucket

I am a "Life-Saver"



**Hantar japik kat airport. Detik-detik terakhir bersama japik. Time ni gak ada kelas fiqh dan pelancaran program sempena aidil adha. Tapi tak dapat nak buat apa la kan. AJK sendiri tak dapat hadir. Nak p hantar japik punya hal, sanggup. huhu.



Photobucket

Cairo Airport | Terminal 3
Good Luck japik. May Allah help you to be a successful person. :)


**Walk for Cure. Then saya join charity. It's a good experience. :)



Photobucket

Junior. lol

Photobucket

Tunggu masa nak masuk 'nadi el-gazira'

Photobucket



Photobucket

:D

Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket

Cupcake!! terbaik! ^^

Photobucket

us??

Photobucket

Bajet macho je budak ni. sekeh kang. haha

Photobucket

Scan for breast cancer because earlier finding of breast cancer can save the patient. :)

Photobucket



Photobucket

Tengok tu. Sambil jalan boleh lagi nak tidur.

Photobucket

Tiba2 ada circus. Layan je laa~

Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket

Photobucket

It's hot here.


**Glow with Flow bersama senior and pelancaran PUSTAKA NEXUS. Pelancaran tu la cam berat sikit. hik3. Penat bai. Balik kelas terus g beli hadiah untuk tukar2 hadiah mlm nnt then kemas rumah lama then malam tu ada program. Mano tak ponek. Program ni ada je pmpn. Tapi maleh nak letak gambar dak pmpn. Kah3. Padan muka~


Photobucket

Pudin : Kena faham dan hafal. Senang je. :p

Photobucket

Osah suko eh tu. Apo ekau ckp tu jang oi?

Photobucket

Ni paling best la kan. Makan2! I love FOOD!

Photobucket

Cenderahati

Photobucket

Again, we are GEN08 ^^

Photobucket

Nice!

Photobucket

Last but not least, my name :D


**Then projek yang tak settle lagi, program sambutan aidil adha. Osah eh tu. Lambek lagi rayo tapi dah namo pun jadi AJK, x dapek nak lari la kan. Buek jo lah kojo tu. huhu. (Paham ke?)


Photobucket


Haa. Kan dah terpanjang post kali ni. Banyak gambar je pun. Tapi dah alang-alang ada masa nak update ni, update la kan. Padahal esok ada kelas. hik3. Ok lah, nak tidur dah ni. Ibu pesan pelajaran jangan abai. Hope lepas-lepas ni dipermudahkan untuk urusan-urusan lain =)


p/s : paling sedih masa hari sabtu tak dapat pergi majlis dengan habib umar dan habib-habib yang lain sebab ada 'meeting' lameeeeeeeeeeeee sgt! Ish, sedih tol la. :'( :'( :'(

(Kalau tension sangat biasanya tidur je. Sekian)

0 Lovers??