Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- Sahur martabak
- Result..
- iceskating
- za3laan.. :'(
- How to make spreadsheet
- Concentration
- Sabi3...
- And this is the best plan?Are you sure? Is this...
- p/s : love takes wing <3
- over




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

1st time
Thursday, August 18, 2011; 11:48 PM

Bismillah...


19 ramadhan. Masya-Allah. Begitu cepat masa berlalu. Kali pertama atau dalam bahasa inggeris "1st time". Walaupun belum berakhir tahun 2011, dah macam-macam perkara berlaku tahun ni. Baru saya sedar, dalam tahun 2011 ni, banyak perkara yang pertama kali berlaku kat diri saya. Dan saya bangga untuk umumkan sebahagiannya kat sini. hik3.


1. First time balik ke Malaysia masa "cuti winter". Tiket percuma pula tu. ngeh3. Terima kasih "kerajaan" Malaysia!

2. First time saya balik semula ke Cairo dengan berat beg tak sampai 20kg pun. huuu.

3. First time saya pergi rumah kakak (Nur Hazirah Zainal Abidin) sebab nak pinjam buku dia. Kosan eh, rumah eh dokek yo dengan rumah atuk. ngeh3.

4. Semua yang berlaku masa proses evakuasi adalah first time! Naik Saudi Airlines. Pergi ke Jeddah.

5. First time ada kawan dari Universiti Al-Azhar, Mansoura. Semua ni sebab evakuasi.

6. First time ada perlawanan bola sepak antara pelajar Malaysia dan pelajar Mesir.

7. First time duduk imarah tanpa bobby (Dr. Faizal Azmi) sebab dia dah habis belajar. huuu~

8. First time kena cari rumah dan nak pindah rumah selepas 3 tahun duduk rumah yang sama.

9. First time buat macam-macam resepi seperti seri kaya, martabak, lempeng, ayam kukus, dan lain-lain.

10. First time ada kawan arab (Ahmed 3allam) ajak berbuka sekali kat rumah dia. Next week kot nak pergi.

11. First time kena repeat paper sepanjang pengajian ilmu Medic ni.

12. First time beramadhan di Mesir dan tidak pulang ke Malaysia semasa cuti "summer".

13. First time main ice-skating kat Mesir ni.

14. First time merasa solat tarawih yang paling panjang dan yang paling pendek seumur hidup ni. Dan first time dapat solat sekali dengan Sheikh Jibreil. =)

15. First time ada perasaan yang tak pernah ada masa tahun2 lain. ngeh3. Tak boleh nak describe. lol


Cukup la setakat ni. Maleh nak tulis panjang2 haa. Ado laie tu tapi dah loteh. kih3. Eh! I miss you. Lol. Xpayah nak mengarut la kat sini. bye2~


p/s : semoga kita sama-sama mencari keberkatan bulan ramadhan dan semoga Allah memberi kita peluang untuk bertemu dengan malam yang lebih baik daripada 1000 bulan. Insya-Allah. =)


4 Lovers??