Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- buat keje last minit..
- 1st time
- Sahur martabak
- Result..
- iceskating
- za3laan.. :'(
- How to make spreadsheet
- Concentration
- Sabi3...
- And this is the best plan?Are you sure? Is this...




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

Raya lagi..
Monday, August 29, 2011; 12:10 PM

Bismillah...


Tiba-tiba, semua orang kecoh nak raya. Tapi saya rasa sayu je kat sini sebab terpaksa berpisah dengan Ramadhan. Haih. Berbeza, sangat berbeza suasana ramadhan dan syawal di Malaysia berbanding dengan di sini. Dan sebenarnya, banyak cerita yang tak sempat saya nak kongsikan kat sini termasuklah pengalaman pergi berbuka puasa di sohag! Bajet sibuk la kan. hihi.


Dan agak terkilan la sebab tahun ni tak dapat kad raya dan tak berpeluang nak bagi kad raya kat orang lain. huuuu. Tak payah la nak terkilan sangat. Ingat lagi dulu, masa kat malaysia, masa saya nak hantar kad raya, ada orang tegur, "mana ada orang guna kad raya dah sekarang. Guna SMS je senang". lol. Terpulang kat masing-masing la kan. Lagipun, bukan aku nak hantar kat kau pun. haha!


Sekarang ni orang banyak guna Facebook pula. Kalau zaman SMS dulu, dapat pantun raya bersepah-sepah. Yela, dah semua orang duk forward msg je kerja. Dah tu, dapat msg yang sama banyak kali. huhu. Tapi sekarang nampaknya ada orang ambil pendekatan lain. Edit2 gambar pastu tag kat orang ramai-ramai. Nice! Dulu pernah la terfikir nak buat, tapi bila dah ramai orang buat, so saya tak payah buat la. Not my style la. lol.



And, kelas berkemungkinan start 1 oktober. Maybe sebab bulan 9 ni ada pilihan raya. So kelas akan ditangguhkan. Maybe boleh delay lagi. Haih. +_+ Kalau start lambat, habis pun lambat la. Banyak lagi masa tu. Tapi exam tetap exam. ^^ Owh, disebabkan ni kali pertama saya tak balik, so sempat la buat video raya. Nak hantar kat family supaya boleh play time malam raya. And video ni pun baru je buat pagi tadi. Edit video pun tak reti, tibai je la kan. Agak tergesa-gesa.


Then, I'm glad to share it here. Yang cerita lepas-lepas, kalau saya rajin saya update la kat sini. Busy sikit lately. =p


Kalau kat Malaysia, time2 cam ni mesti tengah sibuk buat lemang, ketupat, rendang dan macam2. Tapi kat sini, macam tak ada pape berlaku je. haha. Ada la sambutan malam ni kat ARMA. Makanan pun dah sedia. heee. Dah la, nak p study.


Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua. =)






0 Lovers??