Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- Kutub Sittah
- Alone
- First thing first??
- Partially accomplish
- Feliz Cumpleanos Querido
- Officially 4th year medical student :)
- Unofficial 4th year medical student
- Yaa-Taa!
-
-




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

quick update
Saturday, November 5, 2011; 4:27 AM

Bismillah...


Hey!
Baru tadi update, ni nak update lagi. hihi. Tadi tu cerita minggu lepas punya. Haaa. Bagi chance la kan. Lagipun, org baru je habis meeting selama 4 jam malam tadi. Mano tak poning kepalo. Tapi tak kisah la sebab sekarang ni dah start cuti sempena aidiladha selama seminggu. horrey! =)


Dah lama sebenarnya cari masa nak update blog ni. Kesian kat dia dah lama org tak update. Yela, tiap2 hari dalam list benda yang nak buat, mesti ada update blog. Tapi...biasalah kan. Kerja bertimbun-timbun *bajet~* Heh! Sedap2 je nak cakap org bajet en. Memang bertimbun pun. Bilik pun tak terurus dah. Nasib baik lepas jumaat tadi org paksa gak kemas bilik ni. Baru lah ada rupa bilik. hehe. So far, kerja org sebagai bendahari sambutan aidiladha ni ok la. Lagi dua hari je lagi nak raya. Alhamdulillah, ramai yang mahu menderma dan memberi sumbangan. Semoga Allah membalas dengan ganjaran yang lebih baik kepada semua yang terlibat. Insya-Allah. =)


Kalau nak dibandingkan dengan tahun-tahun sebelum ni, tahun ni la paling mencabar sekali. Bermula dengan tak dapat sponsor, kemudian EM tak nak buat sembelih dengan PERUBATAN, kemudian EM tak bagi guna dewan Malaysia atas sebab yang pada pandangan org tak munasabah la. Tu tak kira berunding dengan arab yang dah sedia maklum amat putar alam. Cakap berbelit-belit.


15/11 ni, insya-Allah akan ada mid-term exam. So sepatutnya cuti ni kena study. Org harap lepas habis sambutan aidiladha ni, org akan banyak sikit la masa nak study. huhu. Tapi2, ada kawan org ajak pergi hurghada 8,9,10 ni. Aduh. Cam ne ni? Tu tak kira ada yang ajak pergi manchester sebelum raya ni. +_+


Apa-apa pun, org rasa lega sikit lepas meeting tadi. Setakat ni semuanya berjalan lancar. Cuma nak kena buat beberapa laporan dan anggaran belanjawan dan ambil duit sumbangan dari wakil pelajar. Bilik pun dah kemas. Kelas pun dah cuti. Blog pun dah update. Sewa rumah puh dah bayar. Rasa macam banyak benda lagi org nak update dalam blog ni. Tapi...nantilah kot. Ni org update dua entry pun curi-curi masa. Nanti org ada masa org update lagi ea?


Erm, org rasa org nak hilangkan diri la. Biar semua org tak dapat cari. Bye2~~


2/11/2011 | ACC


4 Lovers??