Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- why
- safely arrived :)
- Kabut
- Mana hilangnya adab kita?
- N.E.G.E.R.I.S.E.M.B.I.L.A.N.
- Part time
- mengeluh
- our trip
- Sabar je la
- Masih di ARMA




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

Al-fatihah
Sunday, March 20, 2011; 3:35 PM

Bismillah...



Takziah saya ucapkan kepada ahli keluarga Sir Ishak Mustapha Kamal atas pemergian Sir Ishak pagi tadi. Saya sangat terkejut mendengar berita pemergian allahyarham yang begitu mengejut. Benarlah janji Allah, apabila sampai ajal seseorang itu, tidak akan dilewatkan mahupun diawalkan walaupun sesaat. Sungguh, maut itu tidak mengenal usia, tidak mengenal pangkat dan tidak juga mengenal siapakah kita. Maut itu sudah pun ditentukan bagi setiap orang di muka bum ini. Dan sengaja Allah merahsiakan bila akan datangnya ajal kita daripada pengetahun manusia.


Sir Ishak,
Orang cakap bila seseorang tu dah tak ada, barulah kita akan sayang dia. Barulah kita rasa kehilangan dia. Tapi sir, saya terlebih dahulu sayangkan sir sebelum sir pergi meninggalkan kami. Sir ingat kan, masa sir mula-mula masuk kelas tu. Saya dah tulis kat kertas dan letak atas meja, "Welcome Sir Ishak". Sir pun ada cakap, Miss Harnita ada cerita pasal saya dengan Raziq kat sir. Kan?


Sepanjang saya kenal dengan sir, sir memang seorang yang sangat periang dan ceria. Ada sahaja lawak yang sir buat. Sir juga sangat 'energetic' masa mengajar. Kitorang semua kagum dengan sir. Ada satu hari, kitorang ada tanya sir soalan, sir cakap sir tak pasti jawapan dia. Sir cakap nanti bila kitorang dah habis belajar kat Mesir, tolong bagitahu sir apa jawapan dia. Tapi nampaknya sir, tak sempat la kitorang nak jumpa sir. Allah lebih sayangkan sir.


Rasa macam baru je semalam jumpa dengan sir. :'(
Sir pergi dengan mengejut. Tak ada siapa pun yang jangka. Apakan daya. Kita semua hanya hamba yang kerdil. Mungkin esok lusa giliran saya pula. I sooo glad that i know you once in my life. I will never forget you sir. Segala ilmu yang sir dah curahkan selama ni, harap dapat dihalalkan dan saya akan menggunakan ilmu tu sebaik-baiknya. Cuma sir sekarang ni berada dalam dunia yang lain. Alam barzah. Sir, saya akan sentiasa doakan sir. Insya-Allah. Al-fatihah.




Photobucket


Photobucket
Dalam kenangan..

Photobucket
Ni saya melawat farm sir. Farm sir memang hebat!

Photobucket
This is mine. Sir pun pernah singgah sini. :')
Sir pernah puji farm saya bila saya dah lebih level dari sir :')

0 Lovers??