Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- You must do them
- scotfield
- a message
- H.U.J.A.N
- Tatkala ujian menimpa..
- pre-examination
- 2011
- Exploding some "management myths"
- m.o.o.d
- what a day




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

Post exam
Wednesday, January 26, 2011; 9:03 PM

Bismillah...


Wah, sudah berapa lama aku tinggalkan blog aku ni? huhu. Baru berapa hari je pun. Cumanya lepas exam pharmacology hari tu, aku tak post apa-apa pun. Tapi xpe, kini aku kembali. eceh, ayat cam supehero. haha.



Perasaan indah yang tak dapat nak digambarkan melalui kata-kata. Itulah apa yang aku rasa sekarang ni. Setelah hampir sepurnama duduk kat rumah mengadap buku beberapa ketul ni, akhirnya exam mid-year dah habis!! Alhamdulillah. Rasa macam nak jerit je sekuat hati cakap exam dah habis. Uh, hati rasa lega, senang hati, tak payah risau, tak payah fikir nak baca apa, boleh tidur sesuka hati. Ah, memang tak dapat nak digambarkan. haha ^^



Nak dijadikan cerita, semalam entah macam mana aku boleh tertidur pukul 10 malam dan bangun pukul 12. cheh! Dan disebabkan itu, aku teruskan baca buku microbiology (kononnye la). Dah nak buat macam mana, esok exam last, so tahan je la. Esok lepas exam tido la kan? ngeh3. Tapi, seriously, aku mana pernah tak tidur sebelum exam. Tahun ni je buat perangai. Apa ntah nak jadi. ish3. Overall, exam ok la. I mean "ok" la. haha. Dan disebabkan kelaparan lepas exam, terpaksa la order dinner box. wink2~ Bagi chance la. Balik rumah pun xde makanan, kena la makan kat luar.




Jejak sahaja kaki di rumah, apa lagi, update status kat facebook, cakap exam dah habis. haha. Bertapa nak bagitahu semua orang yang exam dah habis. wink3! Sedang aku duk leka balas komen, tiba2, wth. Apa dah jadi ni? Nak hantar komen kat orang dah tak boleh. Bila tekan refresh, facebook dah tak boleh bukak. ngek tol. Apahal lak ni. I ask my friend, "wey, facebook dah kena block ke?". Aku tanya ramai2, pastu tengok status ym masing2 cakap facebook dah kena block. Can you imagine that? Dalam keadaan teruja nak balas komen, tiba-tiba tak boleh nak main fb. Apekah??! Ni semua gara-gara rusuhan yang berlaku kat mesir -.-" (boleh baca kat sini) Sekarang ni, sape2 yang duk mesir, tak boleh on fb or twitter. Aiya. Kami tidak bersalah kot. Block orang-orang mesir sudah la. hmmm. Agak tension di situ.




Somehow, one of my friend tell me to download and install something. So that you can open fb or whatever you want. I try it and it's work! Wow!! Terus buat status ym, "aku dah boleh bukak fb, aku dah berjaya". Tak sampai berapa minit je ramai yang buzz tanya macam mana. haha! Not so easy man. Aku buat deal untuk setiap sorang, "belanja pizza la lepas ni". ngeh3. Bijak kan? wink2. Tu la sebab aku agak lambat nak reply komen2 pada waktu tu. haha. Sangat kelakar. Tiba-tiba rasa mengantuk, nak tidur. Tapi tak boleh. Petang ni nak main bola. Pukul 4pm - 7pm. 3 jam tak agak-agak. Lama kot! Lagi 2 jam, genap la 24 jam aku berjaga. Heh. tidur la please. Badan dah tak larat ni. Someone please push the shutdown button -.-" Ok, please take care everyone. Sekarang saya start winter break selama 2 minggu. Bangga~~~



p/s : setiap detik masa cuti ni sangat berharga. Tidur amat merugikan. Kena gunakan sepenuhnya untuk menikmati cuti ^^




Photobucket
Cubaan pertama. Hafizi buat spoil. Boleh pulak tidur ye.


Photobucket
Cubaan kedua. Orang bertambah. Normal thing. :D :D Nampak tak muka masing-masing cam happy? ngeh3

4 Lovers??