Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- "Kalau dua-dua sembunyik, sape nak cari sape?"
- Mari beradab
- Au revoir Pingu!
- Bismillah... "Tidak ada kesusahan (atau bala ben...
- jom menuntut ilmu
- quick update for winter break 2012
- Daurah
- Memories remain
- I Won't Give Up - Jason Mraz
- Am I right?




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

kenapa ni??
Sunday, March 18, 2012; 12:01 AM

Bismillah...



Herm..Tak tahu kenapa hari ni hati rasa tak tenang je. Pagi tadi dah call ibu, tapi tak dapat. Pastu try call Aishah pun tak dapat. Pelik. Ada kelas ke? Tapi kan hari ni hari Sabtu, bukan cuti ke?


Petang tu masih lagi rasa tak sedap hati. Mungkin sebab hari ni saya ada perlawanan bola dengan team yang teratas. Jadi saya pergi la padang. 'Game' pukul 5 - 6 petang. Alhamdulillah, setelah kami bertungkus-lumus, akhirnya pasukan kami menang 3-2. =) Termasuk la kedua-dua kaki saya dah cedera. Saya memang macam ni. Tiap-tiap kali main bola, ada je yang nak sakit. Osah eh kau ni anwar. Kau main bola ke bergusti? hihi.


Tapi....still tak sedap hati~


Mungkin sebab saya kena masak malam ni. Dan saya balik daripada padang pun dah maghrib. Selesai solat maghrib, saya terus melaksanakan tanggungjawab memasak dengan penuh semangat. Dan tepat-tepat la masa ni beras nak habis. Ada sikit je lagi. Saya malas nak turun sebab jauh dan kaki saya sakit. Jadi saya masak je la apa yang ada. Nasib baik cukup. Siap boleh makan dengan tetamu yang datang lagi. =)


Tapi...kenapa ye? Saya rasa macam ada je yang tak kena~


Mungkin sebab saya kena siapkan assignment yang nak kena hantar esok. Maka saya pun siapkan assignment saya. Sempat lagi saya singgah rumah kawan nak ambil cd sebab assignment ni kena hantar dalam bentuk cd. Lepas tu, tengok assignment kawan, kenapa ye assignment dia tebal? Kenapa saya punya nipis je. ='( Something must be wrong. Tajuk yang diberikan lain-lain. Tajuk yang saya dapat ni tak banyak isi kot, sebab tu saya punya nipis. Ah! Sedihnyeeee. ='(


Masih juga hati saya tak tenang. Kenapa ye awak? Saya tak tahu....


Mesti ada 'something' ni. Cumanya saya je yang tak tahu apa. Kadang-kadang tu kan ada benda yang susah untuk kita ungkapkan dalam bentuk kata-kata. Kadang-kadang tu, mungkin kita tak tahu macam nak mulakan. Saya tak tahu saya tak tahu! >.<"


Kenapa ye, saya ni suka sangat menghitung masalah? Kenapa tak menghitung nikmat yang saya dah dapat? Hermmmmmmmmm....Kenapa ni?? Saya tak tahu la kenapa sebenarnya...


p/s : awak oo awak, kenapa awak sedih??

3 Lovers??