Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- Daurah
- Memories remain
- I Won't Give Up - Jason Mraz
- Am I right?
- short 2nd day update
- Ophthal started
- unexpected
- ❒ December is leaving ❒ 2012 is approaching
- daa~
- insomnia --> fever




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

quick update for winter break 2012
Saturday, February 18, 2012; 12:36 AM

Bismillah...


Hyep! First of all, sila tengok kat komen box kat sebelah kanan tu. Ntah apa la yang serabut sangat tu. Dah delete komen diorg, ada lagi. menyampah!


Eh, bila last sekali update blog ea? Owh! Cerita pasal daurah kitab hari tu. huhu. ^^ Memang sibuk pun. As I mention before, waktu cuti pack. Even balik daripada Luxor, sampai rumah subuh tu, then pagi tu dah ada kelas. Memang tak ada waktu rehat la jawabnye. Habis tu, pergi bercuti tu tak kira berehat ke incik anwar? Heh! Sibuk je tanya soalan macam tu. Tu tak kira sebab penat kot berjalan. +_+


So, let me share something about my vacation to aswan & luxor. Haih. Penat berjalan. Naik train dari cairo ambil masa 14 jam. Kalau balik malaysia naik plane pun dah sampai agaknya. huhu. Then daripada aswan tu kami pergi melawat beberapa tempat yang kebanyakkannya temple peninggalan zaman mesir purba dulu. Untuk orang yang minat nak kaji sejarah mesir purba dulu, seronok la kot. Tapi bagi saya, yang seronoknya naik kapal cruise. Yeay!!


Daripada aswan, kapal akan bergerak ke beberapa tempat lain sehinggalah sampai ke destinasi terakhir, luxor. huu. Dalam 5 hari juga lah keluar daripada cairo. Gambar tengok kat FB je lah. Now dah mengantuk la nak upload2 gambar.


Sekarang kami masih lagi dalam round ophthalmology. Tapi kali ni saya dah tak sesat. heee. Dah hafal dah jalan dalam hospital tu sikit2. Cumanya, biasa lah kan, baru2 balik dari bercuti, otak ni pun macam slow2 nak catch up. hihi.


akibatnya...


Semalam tiba-tiba doctor cakap ada SHOCK exam! Haa, elok sangat la tu. Memang semua orang SHOCK pun. Tak sompek nak prepare. haha. Doctor cakap, lepas ni kena sentiasa bersedia sebab akan ada shock exam beberapa kali. aiyoo. Boleh pula nak main terkejut terkejut. Tapi ada baiknya juga, supaya kita tak terus terleka, kan? =)


Rata-rata, memang agak sibuk walaupun masa cuti. **perlu ke mention kau sibuk banyak kali? Macam kau sorang je sibuk. Heh!**Yela2, just nak bagi alasan kenapa dah lama tak update blog. Tu pun tak boleh ke? >.<" Hari ni dapat update blog pun sebab cuti hari jumaat. Tu pun dah pukul 12 malam baru nak update. Memang mengade!


Dan sebenarnya, mata dah tak larat tapi macam tak sanggup nak tangguh2 keje update blog ni. hihi. Cet! Padahal merapu je lebih. Biarlah, ada je benda nak komen kat orang die ni. Tu just serba ringkas je apa yang berlaku. Dah penat menulis. Kalau call borak2 boleh, sebab kalau bercakap kurang sikit penat. heee.


Dah la, esok ada kelas ok. Kena tidur dulu. See you later....

0 Lovers??