Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- \(‾▿‾)/ \(‾▿‾)/
- mata oo mata
- Nyan cat 100 hours..
- kenapa ni??
- "Kalau dua-dua sembunyik, sape nak cari sape?"
- Mari beradab
- Au revoir Pingu!
- Bismillah... "Tidak ada kesusahan (atau bala ben...
- jom menuntut ilmu
- quick update for winter break 2012




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

Ear, Nose, Throat
Monday, April 2, 2012; 11:59 PM

Bismillah...


So, today is my first class of ENT. Sebenarnya semalam dah ada kelas pertama, tapi saya tak rasa tu seperti kelas sebab datang jumpa doktor, dan doktor terangkan serba sedikit pasal 'round' ENT, macam mana belajar, macam mana format exam. Lepas tu balik. Pukul 10:30 pagi dah habis. hihi


~Cairo University Hospital~

Dengan bermulanya round ENT, maka bermulalah persiapan untuk menghadapi final exam. Round ENT adalah round terakhir untuk tahun 4 kat sini. Aduh, forensic, community medicine, ophthalmology semua tak boleh tinggalkan. huhu. Jadi, sebenarnya, bukan satu subjek yang start, tapi 4 subjek serentak!!! Yoooooshhh! Tolong saya baca buku boleh??


Tapi hari ni saya duduk paling depan sekali. Duduk sebelah doktor. Sebab saya sampai kelas je, semua tempat duduk dah penuh. Yang tinggal adalah sebelah doktor. Aduh. Esok kena datang awal!! hihi. (ada ke patut datang awal sebab nak duduk belakang. hihi)


Ramai yang cakap, round ENT adalah round paling relax jadualnya. Ye, memang relax pun. Kalau ikut jadual sekarang ni, walaupun dia tulis 5 hari seminggu, tapi kalau tengok betul2, sebenarnya 4 hari seminggu. 3 hari cuti. weeeeee! ^__^


Selepas lecture, sambung practical. Dan macam biasa, saya dan beberapa orang akan sesat. Siap tawaf satu hospital lagi tu +_+ Signboard la yang mengelirukan!! ececeh, salahkan signboard pulak kan. hmmmm..Dah, end of 2nd day. Kelas praktikal sangat selesa. Sekian~


jalan yang sangat mengelirukan

duk belakang sibuk snap gambar je kejenye

focus lettew~

epul

nah, semua tak sedia..

tak malu ambik gambar sendiri. booooo!


6 Lovers??