Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- Super senior :)
- Makan malam bersama...
- Al-fatihah
- why
- safely arrived :)
- Kabut
- Mana hilangnya adab kita?
- N.E.G.E.R.I.S.E.M.B.I.L.A.N.
- Part time
- mengeluh




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

Gear 5
Friday, March 25, 2011; 2:57 AM

Bismillah...


Hye! Ni post yang ke-3 saya tulis untuk malam ni sahaja. Haha! Dah nak buat macam mana kan. Malam ni pulak la tak dapat nak tidur. Semuanya gara-gara arab yang sibuk duk berparti sampai tengah malam. Mekak2 betul la. (hik2, nak salahkan orang je keje. :P)


Takde lah. Sebenarnya, malam ni la baru ada peluang nak on9 dan update2 blog haa. Mana tak nya. Sekarang ni sangat sibuk dengan proses pembelajaran. Doktor ada cakap, "we have to work and you have to work too". Sebab nak kejar silibus yang dah tertinggal. Tulah, siapa suruh balik Malaysia kan. huhu. Jadi, akibatnya silibus banyak dah tinggal. Untuk mengejar balik silibus sebelum final exam, doktor terpaksa la buat kelas pada hari khamis. So, cuti kami tinggal sehari je la.


Kalau dulu saya pernah cakap hari penat sedunia adalah hari isnin sebab kelas start pukul 8 sampai pukul 4:30. Tapi mulai minggu ini, saya mengisytiharkan bahawa hari penat sedunia telah bertukar kepada hari rabu. Kelas start pukul 7 sampai pukul 6 petang. Osah lamo eh tu. Tapi dalam menuntut ilmu ni, kita jangan banyak mengeluh. Kalau nak ikut kehendak kita je, bila nak berjaya? kan?


Tambah2 pula result untuk mid-year exam hari tu bar keluar. Jadi semua orang boleh tengok mana yang lemah dan perlukan perhatian lebih. Sekarang ni tak boleh nak buang masa dah. Final exam lagi beberapa minggu je lagi. Silibus banyak lagi. Semua orang mesti start gear 5. Kalau ada turbo boleh guna juga. huhu.Belajar banyak means nak kena ulangkaji pun banyak. Please jangan main2 lagi dah. Ingat sikit tanggungjawab sebagai seorang pelajar. Future doctor!


Sampai sini dulu la. Tak boleh nak lama2 lagi. Esok (jumaat) cuti. Masa yang ada mesti digunakan sepenuhnya!!!!!Sila jangan leka lagi. Masa sangat limited sekarang ni. Nak baca2 blog orang pun tak sempat. Even nak on9 pun rasa serba salah. haish. I'm going to study hard and smart from now. Do pray for me please :)


p/s : congratulation to my brother, faiz, who got 8a and 1b for his spm. And to my sister too, zulaikha, who got 8a in her pmr. Nanti la den bagi hadiah. ngeh3. TC~~~

2 Lovers??