Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- Pak cik Azmi
- KLCC
- putera raja
- 2 important events on 21 July 2010
- Tiba-tiba
- sepi
- Holiday start
- Funny
- Oral physiology
- Be great person




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

new face
Wednesday, September 1, 2010; 8:06 PM

Bismillah...


Setelah sekian lama aku x on9. Entah kenapa malam ni tibe2 aku rasa nak on9 lama2. Haa, ambik kau sampai pukul 2 tak tido lagi. Apekejadahnye semua ini?? 10 malam terakhir ni la kau sibuk nak on9. Insaf laa. huu~ Ok, sebenarnye aku tukar layout baru kat blog aku. Sebab layout tu dah terlalu lama kot. So, kena la tukar yang baru. And now, I'm not using the black colour. Hope you like it. If you don't like it, I don't care. haha.


By now, I finished read all the books. That's mean my mission for this summer break is complete =) means I can buy new books now! Hooray! but then, I still have pharmacology, parasitology and pathology. Aduh, xdo semangat la nak baca buku medic. Someone please bagi semangat sikit. At least bagi pinjam sikit pun jadi laa. Taw2, tak sampai sebulan aku akan pergi meninggalkan Malaysia semula. Laa, kejapnye masa berlalu. So, dah boleh la siap2 beli barang apa2 yang perlu nak bawa balik. Baju, jeans, kasut, pemalut buku, rempah2 makanan, pen, blablabla....dan yg plg penting Bendera Malaysia. Wah, tiba2 semangat patriotik lak kn. Den tak kiro, den nak bawa bendero Malaysia bosar punyo.


So, currently sedang menghitung hari,
Menghitung hari akan berlalunya Ramadhan..
Menghitung hari akan datangnya Syawal..
Menghitung hari akan kembali ke Cairo..
Menghitung hari bila nak tamat pengajian..
Menghitung hari untuk special date..


Setiap hari baca paper cerita yang sama; politik-saman sini saman sana, pembuangan bayi, pembunuhan, kemalangan jalan raya. Bilalah dunia ni nak aman dari semua ni? Tak penat ke buat dosa? Sampai satu tahap aku dah malas nak baca surat khabar dah. Tapi kalau tak baca, nanti tak tahu nak buat apa. So, baca juga laa. herm.. Dah, malas nak ulas panjang2 pasal masalah ni. Dah malam and I need to sleep now. daa~


*******************

p/s : tiba2 ada kerja part time baru..aiyo..kerja yang dijalankan atas rasa tanggungjawab dan bersama paksaan juga..haha..

0 Lovers??