Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- meet DidiDido
- Yang atas melihat yang di bawah
- Moving forward, forget the past 1
- Remember my birthday?
- over
- banyaknyee T.T
- Last round.
- Silence hurts.
- ana misy masri.
- Merasa tahu tatkala diri tidak tahu.




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

stress to de power of infinity
Tuesday, October 28, 2014; 6:22 PM

Bismillah...


Aku tahu, stress tak mampu untuk bantu aku menjadi lebih fokus. Aku harus tenang. Tapi...things are easier said than done. I am so stress. 

Tak ada sehari pun waktu tidur tu, tidur dalam keadaan tenang. Pasti tidur dalam pada memikirkan banyak lagi topik nak kena baca dan hafal. Pasti tidur itu diikuti dengan bunyi alarm yang sudah berbunyi tak sampai beberapa jam je tidur. 

Dah bangun, hampir setiap waktu, setiap hari akan nervous. Akan fikir, menda ni tak baca lagi. Menda tu pun. 

Nak makan, tengok jam. Makan laju2. 

Buka buku, baca2. Tengok soalan past year....krik krik krik. Apesal aku rasa macam tak tahu nak jawab macam mana ni?? Padahal tajuk dah baca! T.T

Baca kes, cuba diagnose...salah! Again, tajuk yang dah baca. 

Macam mana la tak stress. Waktu makin suntuk. Stress makin memuncak. Esok nak fly balik dah pun. Aduhhhhhhhhh. 

Soalan yang dah pernah buat, try buat lagi, masih tak berjaya jawab dengan sempurna.

Sampai satu tahap, aku rasa aku dah tak mampu nak baca lagi dah. Even nak tengok buku ni pun macam dah tak mampu. 

Seriously! Dan bila dah tersangat stress, masuk bilik buka lagu + main game. 

Allah...

Aku rasa tidak berdaya..



0 Lovers??