Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- acano ni?
- Ish, lepuk gak kucing ni kang
- Bettter than others?
- Group assignment
- Learn from cartoon..
- hello!! Anybody there??
- 3 hari vs 3 jam
- +_+
- -.-"
-




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

>>sakit jiwa
Saturday, January 19, 2013; 7:21 PM

Bismillah...


Ok, sekarang ni memang saya tertekan dan sakit jiwa. Semuanya berpunca daripada rumah saya yang sangat kelam-kabut!! Please..saya tak tahan la hidup macam ni. +__+

Ermmmmm....

Tolong la tuan rumah. Janganlah tekan kami macam ni. Mula2 cakap kononnya baiki toilet 2 3 hari je. Padahal kau renovate dan tukar macam2. Pastu kau suruh kitorang bayar jugak. Elok lagi 2 hari nak exam, kau start buat kecoh kat rumah ni. Hari ada exam pun kau kacau jugak. Rumah aku sentiasa ada stranger yang buat kerja dan buat kerja sangat LEMBAB! Aku tak selesa. Aku tak rasa selamat ada stranger kat rumah ni. Bangsa kau dah banyak curi barang budak melayu. Now aku lebih berhati-hati. Aku nak pergi ke mana-mana pun terpaksa cancel sebab nak jaga rumah. aaaaaaaahhhhhhhh!!!



Dan kau masuk rumah aku dalam keadaan pakai kasut. Sekarang ni ruang tamu, ruang dapur, toilet, semua dah kotor. Ya, aku tahu, last2 aku jugak yang kena bersihkan. Tapi kenapa kau buat macam ni? Aku penat2 bersihkan rumah, kau sesedap lemon je nak kotorkan. Sedih taw tak? Seriously aku rasa terganggu dengan kehadiran korang. Masuk hari ni dah 6 hari, masih tak siap! Kau janji 2 3 hari. Penipu you! Walaupun dah habis exam, aku kena duduk terperap kat rumah jugak sebab kau tak siap2 kerja.


Tu tak kira toilet yang tak boleh guna sampai sekarang. Tiap2 kali nak mandi or nak buat apa2 yang perlukan toilet, aku kena pergi rumah orang lain. Rumah orang lain bukan dekat. Aku tak boleh bayang betul. Sebelum exam kau buat kacau, masa exam pun kacau, now lepas exam pun kacau. Terseksa betul aku rasa!


Please...saya dah tak tahan la macam ni..


Now, semua yang dah rancang sebelum exam, semua dah tak jadi. Dan ada kawan aku cakap sebelum ni ada dah dak melayu kena baiki macam ni, harga dia sampai 4000 LE. Tapi bilik air aku lagi besar. Maybe lagi banyak nak kena bayar. Dan sekarang perbelanjaan aku pun terpaksa potong sebab nak bayar benda yang tak sepatutnya. Tuan rumah, kau dah banyak kali tekan kitorng. Kitorang dah bayar macam dah. Selama ni aku sabar je. Tapi aku nak tanya, sampai bila kau nak teruskan hidup menipu ni? 


Sedihnya. Saya dah tak tahu nak buat apa dan tak tahu macam mana nak atasi benda ni. Saya rasa saya lemah sangat. Saya hanya mampu tulis kat blog dan saya tahu, dengan cara ni tak mengubah apa-apa pun. hmmmm. :'( Ada orang cakap, kena marah arab ni. Tapi saya tak mampu nak buat macam tu. Saya bukan jenis yang suka marah. Kenapa nak salahkan saya lagi? Tak cukup ke dengan apa yang saya lalui ni? 


hmmm..

Labels: , ,


3 Lovers??