Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- Ish, lepuk gak kucing ni kang
- Bettter than others?
- Group assignment
- Learn from cartoon..
- hello!! Anybody there??
- 3 hari vs 3 jam
- +_+
- -.-"
-
-




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

acano ni?
Tuesday, January 15, 2013; 5:50 AM

Bismillah...

Saya pun tak pasti kenapa, tapi bila sehari sebelum exam, tiba-tiba masa ni lah semangat datang dengan luar biasanya serta melimpah-limpah. Nak bagi peluang saya habiskan baca apa yang sepatutnya la. Exam syndrome; berkurung dalam rumah, makan sehari sekali je. Macam mana la kau tak kurus anwar oi. huhu

Tapi, macam biasalah kan, selama 2 bulan belajar pediatrics ni, kehidupan macam biasa je. Tak ada lah masalah yang besar sangat. Tapi, bila dah tinggal lagi 2 hari lagi nak exam, time tu lah tiba-tiba ada masalah. Apekah? Tiba-tiba jiran tingkat bawah 'complaint' rumah dia air menitik-nitik dari atas. Saya pun macam, so??? So dia tak puas hati dia datang rumah check bilik air. Tak ada masalah pun. Tak ada pun paip pecah. hmmm..

Tapi macam biasalah kan. Arab mana pernah nak mengaku salah. Dia pergi mengadu kat tuan rumah pula. Lepas gaduh-gaduh, tuan rumah cakap nak pecahkan lantai bilik air semua, then buat apa ntah, macam water proof i think, pastu simen balik. And it will takes 3 days. Errr...Persoalannya, kenapa? Kenapa 2 hari sebelum exam ni? Dah tentulah rumah akan bising nak pecahkan lantai dan korek pasir2 tu. Nak tinggalkan rumah pun tak boleh, sebab orang yang buat kerja tu kena hati-hati. Kot2 dia nak curi barang pula kan. 

Mengapa??? -.-" 

Ni lah dugaan Tuhan. Sabar ye anwar. 

Sabar...sabar....sabar..

Okay, dalam pada semangat nak study ni, masa ni juga semangat nak update blog. Macam mana kau susun priority kau ni anwar? Ontahlah. Den pon poning ni ha. haha. Mohon doa sahabat2, suapaya saya berjaya ye exam 2 hari untuk subjek pediatrics ni. 




Ok now let me ask you something..Dalam keadaan sejuk2 macam ni, minum nescafe lagi, agak2 tengah2 malam macam ni, macam mana saya nak........errrrr......hhmmmm...+_________+

Dan persoalannya, kenapa tiba-tiba ada tab mandi baru? Mana yang lama? Kenapa?? 

Dan persoalan utamanya sekarang ni, TUAN RUMAH NAK KITORANG BAYAR SEPARUH HARGA RENOVATION NI!! 

Apa ni? Sesedap hati jeee. Hari tu cakap nak baiki yang bocor je, ni dah nak renovate apa bagai, dengan duit dak melayu? Rasa macam dah kena tipu je dengan tuan rumah ni.. +___+ Acano ni? Den dah poning nak exam ni, nak fikir pasal ni pulaaaakkk..kalau ribu2 macam mana???

Poning poning..saya rasa..saya nak sambung study ler..nanti saya update lagi bila dah tepu. huhu..

Labels:


0 Lovers??