Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- Finally ia bermula..
- I looking for my watch (mcm Mr. Bean)
- Haish
- mi secreto
- Today I don't feel like doing anything..
- Saya nak jadi mathari awak...
- sanah helwah :)
- I'm alive :)
- Special for my friends :)
- Yeay. Hujan!




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

snap around
Sunday, May 29, 2011; 6:06 PM

Bismillah...


Alhamdulillah, tadi nua baru je habis praktikal exam. Tinggal lagi satu je lagi. Praktikal pharmacology lepas written pharmacology. Tak kisah la yang tu. Yang penting, dah 3 praktikal exam dah habis. Agak-agak lega sikit laa. :)


Semalam tak dapat tidur. Biasa la tu. Malam je tak dapat tidur. Bila dah pukul 5 baru nak tidur. Kena ada kat tempat exam pukul 7:30 a.m. Dah tu, tertidur sampai pukul 6:30. Aduhai. Mengantuk ni. Tapi tetap gagahkan diri pergi ambil exam gak. Boleh pula macam tu kan.


Overall, okay la exam. Tapi still tak dapat markah penuh. +_+ Slide paling senang pun boleh salah 'diagnos'. Apekah! Tulah, duk bagi penekanan kat slide yang susah-susah je. Sekali keluar yang sepatutnya senang, kan dah tersalah jawab. Tapi nak buat macam mana kan. Kadang-kadang tu, kita dah baca, dah hafal, tapi bila time exam, tak terkeluar. Layan je laaa.


Bahagian 'datashow' memang keluar gambar yang sama dalam cd yang dibekalkan oleh pihak universiti. Tapi agak-agak la, banyak pula gambar dalam tu. Maybe dia nak tengok siapa yang betul-betul buka cd tu dan ulangkaji. Nua yang buka ni pun dah macam ingat-ingat lupa, apatah lagi orang yang tak pernah buka kan? ngeh3. Bila nua habis jawab exam, tak ada pula orang sebelah cakap susah. Pelik. Bukan sepatutnya ada orang sebelah akan cakap, "haish, susahnye". lol. Senang la kot exam ni. Walaupun nua ada tersalah 'diagnos' 2 slide, jangan putus asa. Lepas ni ada written pathology pula. Markah lebih banyak. So, make sure kena markah penuh gak. Insya-Allah.


Walaupun hari ni bukan hari terakhir exam, tapi nua dah bawa camera. Saje. Lagipun nua tak ada ipod. Rasa macam dah lama tak snap gambar kan. hik2. Makan2~~~~~



Photobucket

Baru perasan, saya ni tak berapa nak tinggi rupanye. lol

Photobucket

slurpp.. :)

Photobucket

Bajet je. heh!

Photobucket

Control habis la ni?

Photobucket

Eating2..

Photobucket

Candid!

Photobucket

Haha. serius kelaka gambar ni. ;p

Photobucket

Muamar Iskandar..:)


p/s : Sekarang focus untuk written!!!

2 Lovers??