Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- UFO - YETI
- Eh, macam mana ni? Ni pesakit perempuan. +_+ Selam...
- balong tunang
- Got murmur and disappear...
- Kenapa bagi alasan jika anda mampu mencipta peluan...
- Get 100% in exam and you will kill a patient??
- lost?
- cuti winter batal
- Demam lagi..
- T T




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

11.12.13
Wednesday, December 11, 2013; 11:50 PM

Bismillah...


11/12/13
Cantik tarikh ni. Dan kebetulan tarikh ulang tahun kelahiran / hari jadi / birthday saya. Kalau pun ada yang tanya, ada apa pada tarikh? Cantiknya tarikh tak membawa apa-apa makna. Terpulang kepada mereka. Tapi bagi saya, setiap orang itu ada sudut pandangan yang berbeza.


Bagi saya yang memang meminati nombor dan matematik sejak kecil, saya suka melihat nombor. Dan apabila saya lihat sesuatu nombor, secara automatik saya akan lihat lebih dari sebuah nombor. Contohnya jika saya lihat nombor 32, automatik saya akan berfikir 4 x 8 = 32. Salahkah saya? Jika saya lihat susunan nombor 2, 3, 5...saya akan tengok, eh, nombor 4 xde, tapi 2 + 3 = 5. 2 x 3 - 1 = 5. Tak salah kan jika saya lebih menghargai nombor berbanding dengan orang lain?


Apatah lagi jika ada susunan tertentu yang bagi diri saya susunannya agak indah. Apa yang indah pada mata saya tidak semestinya indah pada mata orang lain. Sesuatu yang remeh pada mata orang lain pula, tidaklah bermakna perkara itu memang remeh. 


Yang buat kelakar ialah saya dah kira tarikh ni sejak 3 tahun dulu. hihi. Bila tengok birthday sendiri, tengok nombor macam cantik jew. Tak pasal2 saya kira2 dan bercita-cita nak tunggu tarikh istimewa ni 11.12.13. So, congratulation to me. Weeeeeee. I'm so happy. Saya suka dan hargai bila orang wish. Lagi suka kalau orang bagi hadiah. hihi. Macam budak2? Say whatever you want to say. What makes me happy will always makes me happy. =)


So I have plan...on a special date, at a special place, to do something special with someone special. haha! Imaginasi je lebih. Sebabnya, masa saya fikir tu, saya terlupa yang masa tu saya dah tahun 6 = very busy. Dan hakikatnya, pada tarikh yang istimewa, tiada apa yang istimewa berlaku melainkan saya pergi ke kelas seperti hari biasa dari  pagi sampai dekat nak maghrib baru balik. huuuu~ how sad...


Nak buat kek tak sempat sebab busy. Isnin ni exam tropikal pulak. Nak beli xde duit sebab elaun xmasuk2. :'( xde orang nak belanje or buatkan ke? waaaaaaa~



Hari ni cairo hujan. Angin kuat. Sejuk semacam. Sampaikan kat kedai-kedai semua habis jual air panas. Serius sejuk.


It just tooo cute when pingu kecik n pinga wish me. Macam comel je. hihi. Tapi pingu sibuk kot. Tak sempat nak buka fb. Nak kacau macam serba salah je. xpe2. Nasib baik ada pinga. 



"We turn not older with years, but newer everyday". Yes, everyday is a new start for me. And a new start of my 23 age. :D Thanks for reading. Bye3


p/s : saya ada dua tarikh yang saya dah lama tunggu. Salah satu nya hari ni. Lagi satu....will coming soon!


2 Lovers??