Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- It has been 2 years
- ARISH
- alicafe
- Praktikal
- THE ABC'S OF FRIENDSHIP
- It just around the corner
- Exam
- Friend is kawan
- 3rd International Student's Day for Kasr Al Einy M...
- ** Most important part of the body **




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

Tag from wani
Tuesday, May 4, 2010; 11:13 PM

Bismillah...

1) Adakah anda happy sekarang?
tak...kecewa :'(

2) Kenapa anda happy?
tak happy laa!!!

3) Apakah benda yang boleh membuat anda happy?
makan ais-krim..;)

4) Pernahkan anda menerima tag?
macam pernah..tapi jarang la kot..ntah

5) Nyatakan warna yang anda suka.
cokelat + merah ;)

6) Berikan 9 orang yang anda mahu tag. Sila beritahu kepada orang yang anda tag supaya dapat respond.
aishah
nadnod
dja
sarah
hanim
FNA
sein
atiq
wani (dah kena dah)

7) Nyatakan sesuatu tentang orang yg anda tag. Nak tulis panjang berjela pun takpe asalkan anda happy.
AISHAH - aishah, dia ada hp baru..hik2..now she's at ktt..i'm so proud of you..thanks for the birthday present..;) i would like to buy you something but i don't know what you want..hee..please tell me okay? ;)

NADNOD - nadnod, dia ada laptop baru..hik2..sama cam kat atas en??haha..dia suke makan big mac..dulu sekolah kgv..she like cats but i don't like..she's so excited with "lesen memandu"..so sila jadi driver saya nanti ya..haha..saya tak ada lesen lagi..harap maklum..owh ye, sila jangan terpengaruh bila dah masuk mana2 nanti ye..hik2

DJA - dja adalah kawan kepada atiq..dulu saya ingatkan diorg kembar sebab ada satu gambar tu duk sama2, pakai spect sama2..really, i thought you are twins..tapi rupanya bukan..hak2..dia suka invi tapi sekarang ni teknology dah canggih, boleh check..jadi x perlu kot nak invi lagi..lol..somehow, dia telah tiru saya, lahir di terengganu dan menetap di seremban..sila bayar ganti rugi dja..

SARAH - sarah mustaza..dia ada kat university of ain shams..dulu saya pernah study group dengan dia..rumah dia selalu jadi mangsa..haish..rasa bersalah..thanks to your mum too sarah..btw, she is very good in writing..her writing also beautiful..i like it..hihi ;) she is nice..sporting and lalala~

HANIM - saya tak berapa nak ingat macam mana saya kenal dia..melalui blog ni juga kot..she likes to comment on my post..okay, i really appreciate it and like it..hik2 ;)

FNA - ouch..saya kenal dia masa dia first time komen cakap dia kenal kawan saya, iskandar..dia ada laptop dan broadband kesayangan..sebab tu dia boleh post sampai 3-4 post sehari..rajinnya menulis!!plus banyaknya masa!!huhu..but, it's nice to read your postssss ;)

SEIN - sekarang ni sy ada kat bilik dia..pakai laptop dia..suka makan yaman..selalu buat pape dengan dia..sebabnya memang saya dengan dia sejak dari intec..dulu satu kelas tapi sekarang ni satu rumah..hik2..katil kami sama, baju pun lebih kurang..cumanya dia rajin saya kurang..lol..

ATIQ - atiq ;) nice to know her..saya sangat lama kenal dengan dia..almost 4 years i guess..dia banyak cakap dan mendengar..haha..i like the way she think..eceh..sila jangan kembang..sebab dia banyak baca buku yang kebetulan saya juga minat baca buku tu..okay, it's about motivation book..it's not interesting for some people..dia sangat suka menyorok bila saya datang sekolah..haha~

WANI - wani..kenal melalui friendster tapi boleh jadi rapat en??one thing i like about her is she know to play guitar..hik2..sila beri tunjuk ajar..okay, saya pernah jumpa dia sekali jee..masa kat library..owh, saya segan umi baca sekali hari tu..hak2..dah la buat style karangan..lol..keep up you hard work wani ;)

8) Nie soklan cepu mas nieh. Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?
sekarang??yeah, walaupun rasa cam tak berapa nak happy sebab tak dapat semua, but i can say that i should be happy as i look to other peoples who didn't get what i have now..

owh, soalan last menginsafkan..huu..~

7 Lovers??