Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- finally,i did it :)
- its 100??
- tired~
- my holidays start
- alhamdulillah
- frustrated
- oral anatomy
- Ragam Musim Exam
- sejak akhir2 ni,my entry sume cam sdey n tension j...
- my last written paper




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

What do u prefer?
Tuesday, August 18, 2009; 8:37 AM

i need someone to talk to..Tapi ada ke org nak dgr semua cite aku eh?? =( pelik tgk dak2 yg ada gf, i mean sgf..perlu ke nak call sepanjang masa??xde lah, aku x ckp x boleh..Tp x perlu la sampai 24 hours, kn? sebenarnya aku ckp cm ni sbb aku pernah ckp2 ngan kwn aku ni, then tiba2 gf dia call..dia terus je tinggalkan aku..dah tu ckp lama2 lak tu..dah habis tu, dia ckp, "ok2,apa ko ckp tadi?"..Cheh, baik x payah..cite sekerat2 je..maleh den nk layan..aku suka cite2 kt member2 about anythings..tapi tgk org gak..aku suke cite kt org yg nak dgr cite aku..and dia mst lah boleh terima semua yg aku nak cite ni...n plg penting kena support aku walaupun aku salah..hahahaha..xde lah, boleh je nak tegur aku kalau aku salah..salah sorang yg selalu jadi mangsa aku ialah sein..hik3..yela, nama pon duk serumah..amek ko aku cite mcm2..tp dia ok je..xde la bila aku cita tu,dia jeles ke..haha..so boleh la cite mcm2 kn??thanks sein =) thanks to my friends yg lain gaks ; shamirul, muhammad, imran, shafiq, raziq, tiqah, syak, ana, bah, anas,fizi..haha,ni la yg dah pernah jadi mangsa aku =p ada lg tu tp x tulis kt sini je..ngeh3


Dulu masa kat sekolah, ada ckg praktikal buat satu game ni..semua org kena tulis nama sendiri kt atas sehelai kertas, then pasing2 kertas tu kt org lain..org lain akan tulis apa2 saje yg diorg nak tulis pasal kita..at the end of the game, semua kena baca apa yg dah org lain tulis kat kita..when it comes to my turn, ada la sorang dak ni, aku x taw la sape, tp dia tulis cam ni, "he only know to talk..when he start to talk, he will talk, talk, talk and talk..he will never stop!"..Ouch, sampai ati woo..tp tulah pandangan org kt kita..hee..best game tu =) erm, sama ke kalau kita tulis blog ngan kita ckp??jwpn dia x sama kot..sbb blog ni siapa2 boleh baca..kang ada lak something yg kita tulis, ada org xleh terima..org lain ok je,ekau je yg lobih2..den tulis ni pon nak pk org mcm ekau jo lah..so, terpaksa la bertapis2 sikit nak tulis blog..tp kalau kita b'ckp, boleh ckp apa2 je..sumo bondo yg ado kek kepalo tu, sumo yg torlinteh, abih sumo dicito eh..haha..i mean kat org yg boleh terima pape la, kn??tp best gak tulis blog ni..hehe..sekian~

4 Lovers??