Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- my last written paper
- examination?
- dulu..
- something new
- Lets think..
- happy birthday dear ^_^
- semakin hari semakin penat
- prepare for histology exam
- hectic~
- success is our dream..why don't we do it together?...




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

Wednesday, June 3, 2009; 12:11 PM

sejak akhir2 ni,my entry sume cam sdey n tension je..sdey pasal ni la,tension pasal tu la..xbest plak..xde cte best ke eh??hahaha..mcm mane la nk best klu exam x abis2 lg en..

btw,ada satu perangai pelik org arab ni..dah ramai org arab ckp cm tu..klu jumpe die,g borak2..then die mst ckp "fi malizia mafisy kuliatu tib?"(kt m'sia xde medic ke?)..ak ckp,"aiwah fi..kitir!"(ada je,byk!).."enta tadris hena leeh?leeh fil masr"(dah tu,asal belaja kt sini?nape kt mesir?)..erk,actually ak nk ckp nk cari pengalaman la pak cik..tp xtaw nk ckp cm ne..last2 ak ckp je lah "ana 'ayiz tadris addin wa lughatul 'arabiah"(nk belaja agama n bhs arab)..mashi2..haha

apelah arab ni..belaja kt negara die pon kena soal..biasalah belajar kt luar negara..xyah tnye la sbb ape..igt ni interview ke ape..hahaha..ada lg perangai pelik arab ni..actually byk sgt yg pelik,ni sket2 je..haha..arab ni,klu jumpe org,mst tnye "what is the time now?"**bajet nk speaking laa..oit,xnmpk ke ak pon xpakai jam ni?klu pakai pon,ak xnk gtaw ko k!!haha..masalahnye,dari semua peringkat umur,kecik x skola,dah skolah,dah keje,askar,or org tua sume tnye soalan tu..ayat die cm tu la..what is the time now..adoihai..pas tnye tu,die cm oo..xde pon nmpk cm tergesa2 ke,apeke..plg xley bla,dak kecik tnye cm tu..yeah,setakat duk kt sini,ada 3 ayat bhs inggeris dpt dikesan yg org arab kt sini akan ulang2..
  1. what is the time now?
  2. what is your name?
  3. welcome to egypt..
haa,3 ayat ni mmg akan selalu diulang2 dari semua peringkat umur..kitorg ckp,ai,ckg korang ajar what is ur name je ke??pastu xtaw nk ckp ape..hahaha..jaat je en..bosan~

0 Lovers??