Little Paris
Rules & Regulation

Welcome to my lovely blog.
Hush & Listen up!

You're NOT allowed to:-
-Copy, Rip, Spam, Steal & more...!

If you hate me, kindly click the red 'x' button on the top-righthand corner of the screen.
If you love me, please stay to enjoy. :D



Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Mind your words.
Leave you footsteps here.
Click 'Hantar' sekali sahaja.



Kasr el-Ainy Mission

1)To graduate quality physicians capable of implementing various levels of health care practices, following medical ethics and ready for continuing professional development.

2)To train specialized physicians to conduct advanced scientific research, apply updated technologies and follow national and international medical standards.

3)To care for the development of the competitive edge of human resources, serve the community and share in solving national health problems.



Rewinds

By Post:
- smka shams ke ni??
- What do u prefer?
- finally,i did it :)
- its 100??
- tired~
- my holidays start
- alhamdulillah
- frustrated
- oral anatomy
- Ragam Musim Exam




By Month:
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
March 2012
April 2012
May 2012
June 2012
October 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
November 2013
December 2013
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
July 2015
August 2015
November 2015


Follower



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

Friday, August 21, 2009; 5:15 PM

Hye2 =) Pertamanya saya nak mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan..bulan yg dinanti2kn oleh semua umat Islam..Bulan untuk kita merebut segala peluang untuk membuat kebaikan dah peluang utk kita bertaubat..Semoga kita sama2 memperoleh sesuatu dlm bulan ramadhan tahun ni..insya-Allah =)

Photobucket

mentang2 sekolah kluster kn =p



Okay, apa yg akan dilakukan oleh dak2 yg dah habis sekolah, then pergi ambil sijil SPM kt sekolah..Yeah, semua mesti mcm rindu kt sekolah..rindukn ckg2, rindukn kwn2, mak cik2 kantin2, rindukn suasana masa kat sekolah dulu, rindukan rotan ckg, berebut nak beli mknn, kena ceramah ke kt pengetua..ngeh3 =p Bila kita pergi sekolah, semua nostalgia kita mesti akan mula menjelma..seronok gak kn kt sekolah??

Tapi.., tidak bg kami..hihi..skema pulak..cam ni, masa kitorg g skolah SMKA SHAMS ari tu, berhenti kt dpt gate..WOW! Apakah semua ini??hahaha..pintu masuk yg kami tahu dulu kt bwh sana..jauh lg..ni skolah kita ke ni??xpe2,tibai jo lah..Bila kami mula melangkah, haa, ni la dewan baru tu..OMG, besarnya..bestnye :(( dulu kami duk kt dlm dewan kecik je..rasa cam nk jerit je..Ops, ada dak ngah trial laa!!hak3..xpe2, teruskn melangkah ke pejabat..misi utama, nak ambil sijil SPM..tp sesekali langkah kami terhenti..melihat suasana di sekeliling sekolah yg dah berubah..kami seperti masuk ke sekolah lain..ini bkn sekolah yg kami kenal dulu..waaaa =(( yo2 lak nk ambik gambar sume..dak2 ni mst ckp, "eish, senior ni gayat ke apa?"haha..waaa, kami segan gaks..ni kalau x jalan betul2, maw je sesat kt sekolah ni..dah tu ada lak bangunan baru..

Photobucket

kolam semenanjung

Photobucket

dewan baru..den x dapek nk raso..:(
Even my class masa form 5, "5ikram" dah tukar jadi "5iqram"..aiyo,sampai hati pengetua melupuskn semua nostalgia kami..kami t'tnya, apakah yg masih tidak berubah yg boleh membuatkn kami terigtkn sesuatu yg manis..dewan dah lain, kolam pon dah lain, lab2 pon dah lain, byk bilik2 baru, library lain..At last, kami sedar..rupanya ada lg yg masih x berubah..ape ye?? ^_^ kih2...cikgu2 yg ada kt sini..semua masih gigh mendidik pelajar2..masih lg menjalankn tugas seperti biasa..hidupnya hanya pada sekolah dan misinya untuk melihat anak2 didikannya berjaya..Ouch, thanks to you all cikgu2..dan kedatangan kami utk melawat mereka juga pasti membuatkn mereka gumbira..eceh2..perasan weyh!!


Antara ckg pertama kami jumpa ialah ckg zainoriah n ustzh sawiyah..tp ak cam sedih sket sbb pn sawiyah ckp ak dah lain..ckp kasar cm org arab..siap 2 kali dia tegur..apa la ckp cm tu kt ckg..er,mintak maaf pn zai n pn sawiyah..saya x perasan laa terlepas ckp..sorry2 =( then x kurang gak ramai ckg2 ni ckp, "ai nuar, puas bela rambut".."huh,kamu ni dah tukar penampilan".."uih,panjang rambut".."kamu ni balik dari sana x bawa ciri2 sana ke??patutnya makin alim"..uih,pedas2..nk terbakar je kulit ni raso eh..haha..tp kn, balik dari mesir ari tu terus je gunting rambut..ni kira pendek la ni ckg..nape sume cm nk ckp panjng lg??haish2 +_+ tak kurang gak dak2 junior ni, pandang mcm x pernah nmpk org..oit!!aku cungkil mata sorang2 kang..pndng tmpt lain x boleh ke??segan la aku..hahaha..xpelah, buek x apek jo lah..

Photobucket

see, mane ada panjang kn??biasa je


Last2, GPK hem belanja mkn tgh hari..dak2 ni cam malu2 lak..ley lak ckp xyah laa..eh2, xpelah..haha..sungguh2 ustzh tu ajak..last2 aku ckp, "kebetulan lak lapar..huhu"..haa,amek..sume org kena mkn..wakakaka...thanks ustzh asmah..balik dari sekolah mmg sgt letih~

0 Lovers??